Sådan vælger du den bedste køkkenvask

At vælge en professionel håndvaskleverandør er mere effektivt at købe de bedste håndvaske.Vi vil tilbyde den bedste kvalitet til dig, enhver type du kan lide.Nanovaske og rustfri stålvaske er de mere populære typer håndvaske.EverPro har specialiseret sig i produktion af vaske og kundetilpassede produkter.Og de er af høj kvalitet.Men for at imødekomme markedets efterspørgsel, nanovaske og rustfri stålvaske til kundernes valg.Vi garanterer, at ethvert valg er i overlegen kvalitet.Så lad os tage et kig på forskellen mellem nanovaske og almindelige rustfri stålvaske.
Vask i rustfrit stål med børstet statin
Håndlavet vask i rustfrit stål er en slags vask, der er lavet af rustfrit stål som råmateriale, og derefter behandlet på hoveddelen ved håndlavet svejsning og derefter dannet efter børstet satin overfladebehandling.
1. Fordele ved vaske i rustfrit stål:
(1) Overfladen på vasken i rustfrit stål er børstet og har en metallisk glans.Vaske i rustfrit stål er slidstærke, nemme at rengøre og holdbare.Den rustfri stålvask med børstet overfladebehandling er mere unik, og jo mere du bruger den, jo nyere er den, og den er smuk.
(2) Det rustfri stålmateriale har også egenskaberne syre- og alkaliresistens og oxidationsmodstand, og overfladen er smuk.Den rustfri stålvask med børstet satin overfladebehandling har meget stærk reparationsevne og genanvendelighed, så generelt behøver du ikke bekymre dig for meget om, at det rustfri stål bliver ridset.Sag.
(3) Vasken i rustfrit stål har ikke kun forskellige funktioner, men har også forskellige former og stilarter.
2. Ulemper ved vask i rustfrit stål:
Vaske i rustfrit stål er relativt lette at forårsage ridser, hvis de bruges regelmæssigt.

Nano vask i rustfrit stål

2
1
3
4

Nanovasken i rustfrit stål anvender faktisk den nyeste nanoteknologi på overfladen af ​​den rustfri stålvask.Den rustfri stålvask, der anvender nanoteknologi, har også karakteristika af ultrahøj hårdhed, fremragende antifouling-effekt og nem rengøring.Fordelene og ulemperne ved nano-vaske i rustfrit stål er som følger:
1. Fordelene ved nano vask i rustfrit stål:
(1) Overfladen af ​​nano-vasken i rustfrit stål er meget glat og sart, støv, olie osv. absorberes ikke let, og den er nem at rengøre, så nano-vasken i rustfrit stål har gode antifouling-egenskaber.
(2) Nano-vasken i rustfrit stål har også antistatiske egenskaber, fordi nano-vasken i rustfrit stål kan eliminere statisk elektricitet og er ikke let at absorbere støvpartikler.
(3) Slidstyrken af ​​nano-vasken i rustfrit stål er stærkere end almindelige belægninger, og det er generelt ikke let at efterlade ridser.
(4) Nano-vask i rustfrit stål har fremragende syrebestandighed, alkalibestandighed og høj vejrbestandighed.
(5) Lakoverfladen på nano-vasken i rustfrit stål har en delikat tekstur, glans, ensartet farve og næsten ingen farveforskel.Derudover er farvevalget af nano-vasken i rustfrit stål ikke kun rigt og mangfoldigt, men også produkterne er lyse og holdbare.
3. Ulemper ved nano vask i rustfrit stål:
Prisen er højere end for almindeligt rustfrit stål.Hvis vasken i nano-rustfrit stål bruges i længere tid, vil nano-belægningen let falde af, når først den nano-rustfri stålvask har fået en lille ridse.
Generelt er nanovasken mere holdbar, men prisen er forholdsvis dyr.Vaske i rustfrit stål er de mest brugte og relativt billige."

 


Indlægstid: 24. august 2022