Bordplade i rustfrit stål med multifunktionel vask specialfremstillet

Bordplader i rustfrit stål er et metal af høj kvalitet (det metalelement, der er meget brugt) sølv, og kan matches med enhver farve.Bordpladen i rustfrit stål er ren og lys, med fremragende ydeevne.Men dens farve er enkelt, og synet er "hårdt".Sammenlignet med andre materialer har bordplader i rustfrit stål mange fordele såsom grøn miljøbeskyttelse, ingen stråling, luksuriøs stil, vandtæt og nem at rengøre, ingen oliepletter, varmebestandighed og slidstyrke, ingen revner, holdbarhed og altid lys som ny.Med den hurtige popularisering af overordnede skabe rundt om i verden bliver folks krav til overordnede skabe højere og højere, og integrerede bordplader i rustfrit stål bliver populære.
Bordpladen i rustfrit stål er ren og lys, med fremragende ydeevne.Det er generelt et lag af rustfrit stål på overfladen af ​​den højdensitets brandsikre plade.Den er relativt robust, nem at rengøre, praktisk og har gode antibakterielle egenskaber.For at undgå at blive ridset af skarpt værktøj skal bordplader i rustfrit stål desuden være ekstra opmærksomme, når overfladen tørres af.
Dens salgsargumenter er som følger:
1. Forskellige undersøgelser har vist, at den antibakterielle regenereringsevne af bordplader i rustfrit stål rangerer først sammenlignet med andre bordplader.
2. Miljøbeskyttelse og ingen stråling.
3. Lang levetid og holdbar.
4. Nem at rengøre, altid lys som ny.
5. Linjerne er enkle og generøse, hvilket matcher det nuværende dekorationskoncept.
Vedligeholdelse:
1. Efter brug aftørres med svamp (klud) og vand i flere minutter.
2. Tør overfladen af ​​rustfrit stål med en tør klud for at undgå vandmærker.
3. Er der snavsmærker på overfladen, så brug lidt slibepulver (kan erstattes af spiseligt mel) på et tørt bord, og tør det af gentagne gange med en tør klud, det kan blive så lyst som nyt.
4. Brug aldrig en stålbørste til at rengøre overfladen af ​​rustfrit stål.
5. Efterlad ikke en våd svamp eller våd klud på overfladen af ​​rustfrit stål for at undgå ophobning af pletter.

Fordelene ved sømløs svejsevask i rustfrit stål bordplade til skabe er som følger:
1. Sammenlignet med andre materialer er køkkenbordpladen i rustfrit stål sømløs svejsevask en helhed, og der vil ikke være nogen revner.Materialet er meget miljøvenligt og har den fordel, at det ikke er bange for varme og ikke deformeres.
2. Den sømløse svejsevask til køkkenbordpladen i rustfrit stål absorberer ikke vand, hvilket undgår irritabiliteten ved at rense køkkenbordpladen sømløs svejsevask.
3. Slagfastheden og styrken af ​​den sømløse svejsevask til køkkenbordpladen i rustfrit stål er også uovertruffen af ​​andre sømløse svejsevaske til køkkenbordplader.
4. Ikke falmende, ikke gammel.Fordi den sømløse svejsede håndvask i rustfrit stål har sin egen farve, falmer den ikke, og den vil ikke se særlig gammel ud.Uanset hvor længe den bruges, vil instant nudlerne fremstå som glatte og rene som nye.


Indlægstid: 05-05-2022