Forskellene mellem håndlavede håndvaske i rustfrit stål og andre vaske

Først er tykkelsen.

1. Normalt er tykkelsen af ​​de håndlavede vaske 1,2-1,5 mm.

2. Tykkelsen af ​​almindelig pressevask overstiger ikke 0,8 mm tykkelse.

For det andet er produktionsmaterialerne, omkostningerne og processerne forskellige.

1. Håndlavede vaske er alle lavet i hånden.De er hovedsageligt fremstillet ved lasersvejsning.Derfor er kravene til råvarer og udstyr relativt høje.De fleste af dem bruger rustfrit stål over 304, så prisen på håndlavede vaske er også højere.

2. Almindelige vaske er stemplet af en matrice, materialet er tyndere, og strækningen er lettere.Lavkvalitets rustfrit stål som 201 bruges generelt, så omkostningerne er relativt lave.

For det tredje er overfladebehandlingen anderledes.

1. Overfladen på den håndlavede vask er fint børstet satin, som godt kan fremhæve vaskens tekstur og fremstår som luksuriøs og high-end.

2. Overfladen af ​​pressevasken er behandlet med bejdsning af perlesand, omkostningerne er meget lave, processen er enkel, og den ser ikke så avanceret ud.

Hvorfor vælge håndlavet vask i rustfrit stål?

Fordele ved håndvask i rustfrit stål:

1. Rimeligt pladsdesign: Den håndlavede vask er blevet moderniseret og har nu dannet en standardiseret installationsstandard i branchen.Det er rimeligt indrettet i rummet.Når først standarden er dannet, er den befordrende for den rationelle udvikling af produktet.

2. Multifunktion: Den håndlavede vask har mange funktioner.Først og fremmest har den udover rengøring også funktionerne direkte drikkevand, bortskaffelse af køkkenaffald og vedligeholdelse af køkkenrengøring.

3. Smuk og holdbar: De håndlavede håndvaske i rustfrit stål ser mere avancerede ud, nemmere at rengøre, lavet af bedste rustfrit stålmateriale og har en længere levetid.

xsdf


Indlægstid: 08-04-2022