Hurtig rengøringsfunktion Køkkenvask kop eller glas højtryksrenser

Hurtig rengøringsfunktion Køkkenvask kop eller glas højtryksrenser

Nogle gange kan du finde det irriterende at rense mange glas eller kopper.Problemet er, at kopperne ikke er helt rene ved håndvask.Hvis kopperne er for høje, skal du bruge rengøringsredskaber, såsom lange svampebørster.Når alt kommer til alt, som måske ikke renser ordentligt i hvert hjørne af kopperne ved manuel rengøring, især efter at du har drukket kaffe om morgenen, skal du skifte et glas for at drikke juice, eller når du inviterer en masse venner til hus eller holde en familiesammenkomst, kan rengøring af kopperne være en ødelæggende fest med hensyn til happy hour-tiden. For at løse disse problemer har vi produceret en simpel højtryks-kopvasker, som frigør vores hænder fra nu af.Lad mig præsentere dig for vores fantastiske kopskyllemaskine!

Princippet for denne kopvasker er: brugen af ​​tryk til at generere vandflow, vandet vil blive sprøjtet til hvert hjørne af kopvæggen i det øjeblik vandstrømmen presses.

Anvendelsesmetoden er meget enkel: dæk koppen på hovedet på kopvaskeren, og vandet kan udtømmes med et let tryk, som vist i videoen kan en forholdsvis høj vandkop rengøres på kun fem sekunder uden rester. !

Anvendelsesområde: Kopvaskeren kan ikke kun vaske kopper, men også skåle, flasker, høje glas eller grydeformet service og kopper.

Installationsmetode: Den kan installeres separat eller integreres med køkkenvasken.

Separat installationsmetode:

1. Placer skallen på vasken

2. Løsn skiven og møtrikken

3. Kopskyllemaskinen er udstyret med en silikonering på skallen

4. Spænd pakningen og møtrikken efter tur

5. Installer vandtilførselsrøret

6. Klar til brug efter installation

Ovenstående er introduktionen af ​​kopskyleren, som helt sikkert vil blive en hjælpsom partner i dit køkken!


Indlægstid: Jun-03-2019