Galuega Fa'amama Anapogi Ukuka Sink Ipu po'o le ipu ipu tioata

Galuega Fa'amama Anapogi Ukuka Sink Ipu po'o le ipu ipu tioata

O nisi taimi atonu e te lagona le ita e fa'amama le tele o tioata po'o ipu.O le a le fa'alavelave e le o mama atoatoa ipu i le fufuluina o lima.Afai e maualuga tele ipu, e tatau ona e faʻaogaina meafaigaluega faʻamamā, pei o pulumu omomi uumi.A uma mea uma, , atonu e le mama lelei i tulimanu taʻitasi o ipu e ala i le faʻamamaina o le tusi, aemaise lava pe a uma ona e inu kofe i le taeao, e tatau ona e sui se ipu malamalama e inu sua, pe a e valaʻaulia le tele o uo i le fale poʻo le faia o se faʻapotopotoga a le aiga, o le faʻamamaina o ipu atonu o se pati faʻaleagaina e uiga i le taimi fiafia itula. Ina ia foia nei faʻafitauli, ua matou gaosia ai se faʻamaʻi ipu faʻamalosi faigofie, lea e faʻasaʻoloto ai o tatou lima mai le taimi nei.Se'i ou fa'ailoa atu ia te oe le matou vaiinu ipu mata'ina!

O le mataupu faavae o lenei ipu fufulu ipu: o le faʻaaogaina o le mamafa e faʻatupu ai le tafe o le vai, o le vai o le a faʻafefe i tulimanu uma o le puipui o le ipu i le taimi e oomi ai le tafe o le vai.

O le auala o le faʻaogaina e matua faigofie lava: ufiufi le ipu i luga o le ipu fufulu ipu, ma e mafai ona faʻamalo le vai i se lomitusi mama, e pei ona faʻaalia i le vitio, e mafai ona faʻamama se ipu vai umi i le na o le lima sekone e aunoa ma se toega. !

Avanoa o le faʻaoga: E le gata e mafai e le fufulu ipu ona fufulu ipu, ae faʻapea foʻi ipu, fagu, ipu tioata umi poʻo ipu faʻaofuofu laulau ma ipu.

Auala faʻapipiʻi: E mafai ona faʻapipiʻi ese pe tuʻufaʻatasia ma le umukuka.

Auala fa'apipi'i ese'ese:

1. Tuu le atigi i luga o le faatanoa

2. Tatala le taele ma le nati

3. O le ipu fufulu ipu ua faʻapipiʻiina i se mama silicone i luga o le atigi

4. Fa'amaufa'atasi le kesi ma le nati

5. Fa'apipi'i le paipa vai

6. Sauni e faʻaoga pe a uma ona faʻapipiʻi

O loʻo i luga o le faʻaofiina lea o le ipu vaiinu, lea o le a mautinoa lava o se paaga fesoasoani i lau umukuka!


Taimi meli: Iuni-03-2019